Storitve

Storitve

Glavna dejavnost podjetja je diamantno vrtanje ter rezanje asfalta, betona, armiranega betona, kamna… Naše podjetje na vašo željo naredi dodatna okna in vrata na objektih, vam zvrta potrebne luknje za inštalacije ( vodovod, kanalizacija, klima, plin,…)od fi 20mm do 500mm, odreže asfalt, beton...

 • Diamantno rezanje in vrtanje

  Diamantno rezanje in vrtanje

  Diamantno rezanje je zelo učinkovito, hitro in ekološko, saj pri delu ne povzroča nepotrebnih vibracij in poškodb že obstoječih sten, predvsem pa ne dviguje prahu, način vrtanja je neomejen. Ker je delo nevarno in je treba poskrbeti, da se material ne poškoduje, to delo opravljajo za to usposobljeni delavci.

  Več »

 • Gradbene sanacije objektov

  Gradbene sanacije objektov

  Največji vzrok razpadanja objektov je vlaga, ki je tudi eden najhujših in najtrdovratnejših sovražnikov pri sanacijah objektov. Je posredni ali neposredni vzrok degradacije skoraj vseh vrst materialov in konstrukcij, to še posebno velja za starejše zgradbe, ki niso imele obrambnih sistemov proti prodiranju vlage.

  Več »

 • Rušitvena dela, odvoz materiala

  Rušitvena dela, odvoz materiala

  Rušenje je neprijetno, a vendar nepogrešljivo delo, ki je potrebno ob vsaki prenovi doma. Pri tem je potrebno paziti na opremo, talne obloge in stavbno pohištvo v že izdelanih prostorih. Po opravljenem delu je potrebno poskrbeti za deponiranje odpadkov v skladu z zakonskimi določili.

  Več »